Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk KANIA SA

NASZA SPECJALIZACJA:

  1. Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk KANIA SA



    Rekomendacja: 1 na 5 Popularność: 1427 Opinie: 1

    Godziny otwarcia

    Pn 08:00 - 16:00

    Wt 08:00 - 16:00

    Śr 08:00 - 16:00

    Cz 08:00 - 16:00

    Pt 08:00 - 16:00

    Sb nieczynne

    Nd nieczynne



Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk KANIA SA
  1. Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk KANIA SA_

    Produkcja wędlin (szynka, balerony, pieczenie, kiełbasy, pasztety, salcesony)


Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk KANIA SA

Opinie

  1. Dodaj opinię


  1. Nie dodano Opinii poza Opinią/Opisem Redakcyjnym

Dojazd do nas

Kontakt

'

PROSIMY, NAPISZ DO NAS - NA PEWNO ODPOWIEMY (czytamy wszystkie wiadomości wysłane z tego formularza)


Adres

Korczaka 5
43-200 Pszczyna
woj. nie dotyczy

http://www.zpmkania.com.pl